05 Sep 2023
Grup de analiză prin psihodramă și fotolimbaj

BY: Simona Popa

Evenimente / Recomandat

Spațiu, Granițe și Legături

Încă dinainte de naștere, trăim în spațiul intern al mamei, apoi ocupăm un loc în casă și în familie. Ne naștem în cadrul unui grup familial și toată creșterea noastră, toate experiențele de viață, sunt strâns legate de apartenența la un grup. E ușor de înțeles de ce în poveștile în care suntem protagoniști apar și personaje de care ne-au despărțit granițe și spații mai mari sau mai mici, oameni cu care fie am construit legături, sau de care ne-am lăsat legați. Povestea noastră se scrie în relație cu ceilalți și se repară cu ajutorul celorlalți, într-un spațiu real sau imaginar care ne lasă să fim spontani sau care, dimpotrivă, ne îngrădește.

Astfel, vom porni într-o incursiune în care ne putem răspunde la întrebari precum: cine sunt eu, care este spațiul meu, unde începe și unde se termină, cine și cum intră în lumea mea, ce fel de legături creez cu oamenii din jurul meu?

Program:

Grupul se va întâlni lunar, timp de 10 luni, în intervalul septembrie 2023 – iunie 2024, sâmbăta între orele 10-16. Calendarul întâlnirilor va fi stabilit după construirea grupului. Modul de lucru presupune prezența membrilor la toate cele 10 întâlniri.

Frecvență: o întâlnire pe lună

Cost: 300 lei/sesiune lunară

Număr participanți: minim 6, maxim10

Locație: Centrul de psihoterapie și dezvoltare personală Didier Anzieu, Str. Adrian 22-24, sector 5, București

Facilitatori:

Catalina Hetel – psihoterapeut psihodramatist

Simona Popa – psihoterapeut psihanalitic, psihodramatist

Înscrierile se pot face: pe email la adresa catalinahetel@yahoo.com sau la telefon 0766.423.297

Leave a Reply