TERAPIA DE GRUP

Apropierea de adevărul subiectiv, cunoașterea de sine și dezvoltarea personală sunt demersuri care accesează resorturi interne dintre cele mai diverse. Pe de o parte avem de înfruntat propriile mecanisme de apărare, suntem în poziția de a vedea ce ne frânează, ce ne oprește sau ce face să fie foarte dificil contactul autentic cu noi înșine. Pe de altă parte, motivația internă ne susține călătoria și ne ajută să parcurgem potecile sinuase pe care ne aflăm.

 

GRUPURILE DE PSIHODRAMĂ

 

Grupurile de psihodramă facilitează autocunoașterea și dezvoltarea personală folosind tehnici specifice inspirate din teatru și valorizând efectele vindecătoare ale experienței emoționale, trăite într-un cadru sigur, în aici și acum, în prezența unui conducător și a mai multor participanți. Tehnicile psihodramatice transformă reprezentările interioare în adevărate reprezentări îndreptate către exterior, pornind de la tendința naturală a oamenilor de a se exprima kinestezic, acțional. În acest fel participanții au șansa să exploreze relații, roluri, părți ale sinelui și aspecte particulare ale lumii interioare și exterioare, (re)examinează situații de viață și dobândesc perspective noi asupra acestora, dezvoltă și experimentează răspunsuri creative care stimulează flexibilitatea și spontaneitatea. Toate aceste procese se desfășoară într-un spațiu sigur, într-un cadru protejat de confidențialitate care beneficiază de însoțire terapeutică.

 

Mai multe informații despre grupurile în desfășurare la acest moment sunt disponibile aici.

 

PROGRAMEAZĂ-TE

Suntem deschiși să stabilim împreună cu tine parcursul care ți s-ar potrivi cel mai bine plecând de la dificultățile cu care te confrunți și situația ta de viață. Am fi bucuroși să te cunoaștem și onorați să te putem sprijini.

Ești în impas?… Fă primul pas