Centrul DA

Aducem împreună copiii, adolescenții și familiile lor, adulții și profesioniștii în educație și psihologie!

 

Credem în bucuria de a trăi în armonie cu sine și cu ceilalți, în nevoia umană de a găsi sens, în adevărul subiectiv, umanitatea și unicitatea fiecăruia. Încurajăm descoperirea trăsăturilor care ne fac unici și valoroși, respectăm călătoria către propriul sine, curajul și deschiderea în fața proceselor de maturizare.

Bun venit!

Echipa Centrului DA

În fiecare zi petrecută în Centru oferim, prin activități de consiliere și psihoterapie – susținere și suport copiilor, adolescenților, tinerilor, adulților și familiilor în suferință, însoțindu-i pe drumul reparației și dezvoltării personale. Înțelegem și prețuim importanța legăturilor dintre părinte – profesor – specialist psi și așezăm interesul copiilor în centrul acestui triunghi. Însoțim profesioniștii în domeniul educației: profesori, consilieri, psihologi școlari și viitori terapeuți în propriul parcurs personal și profesional, punându-ne la dispoziție expertiza și experiența de până acum.

Echipa

Împărtășim aceleași valori și ne dorim ca persoanele pe care le vom însoți în propriile procese de transformare și creștere personală să-și îmbogățească și să-și pună în valoare propria experiență, să-și atingă obiectivele, să ducă o viață împlinitoare și plină de sens.

Simona Popa

Psihoterapeut

Corina Tudose

Psihoterapeut

Pentru a intra în legătură cu noi sau pentru stabilirea unei programări

Proiectele noastre

Dintre proiectele dezvoltate peste ani și care merg împreună, în forță, mai departe – Centrul DA este rezultanta firească a vremurilor în care trăim. Alături de dimensiunea formativă continuă pe care Active Learning Training Center o promovează în domeniul educațional, Centrul se concentrează pe activitățile de consiliere psihologică și psihoterapie, iar Uniscan Grup Educațional își extinde sfera de cuprindere integrând furnizarea de carte și materiale didactice cu celelalte dimensiuni care conduc spre transformarea personală și atingerea propriului potențial.

Grup editorial, carte și manuale școlare, materiale educative – de 23 de ani promotor al inovației și excelenței în învățare.

Carte și materiale școlare

Dezvoltare personală și profesională, formare continuă pentru copii, adolescenți, tineri, profesioniști în educație și psihologie

Dezvoltare personală și formare continuă

Asistență psihologică – consiliere și servicii de psihologie educațională, psihoterapie individuală și de grup pentru copii, adolescenți și familiile lor.

Psihoterapie și consiliere psihologică